Gestreept vlak weefsel Wollen vloerkleed Multicolour

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 269,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-115-1-18I6
Beschrijving
Geel, roze, groen en oranje: Dit kleurrijke design zorgt voor een vrolijk humeur! Een onregelmatig gestreept patroon zorgt voor een levendige charme en brengt de hand geweven oppervlakken uiterst mooi tot uitdrukking. Het vloerkleed wordt in hoogwaardige handwerk van wol en viscose gemaakt. Het daarbij ontstane laagpolige vloer is onderhoudsarm, lichtecht en bovendien vlamvertragend. Onze tip: het multicolour design brengt een frisse wind binnen uw vier muren! Het vrolijke geweven patroon doet denken aan de Scandinavische stijl en kan uitstekend worden gecombineerd met hout, bast en andere natuurlijke materialen. In de woonkamer of kinderkamer creëert u met het vloerkleed een gemoedelijke ambiance. Als u uw lievelingskleur uit het vloerkleed opneemt in de overige decoratieve elementen, ontstaat een harmonische verbinding tussen de vloer, muren en het interieur.
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto • Productiemethode: Hoogwaardig handwerk / Handgeweven • Materiaal: 60% wol, 40% viscose • Poolhoogte: Lage pool • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming • Lichtecht / Vlamvertragend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben