Tapijt Retro Multicolored Patroon

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 26,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-63-1-18I2
Beschrijving
Fans van kleuren opgelet! Dit vloerkleed is voor mensen die van een extravagant interieur houden! De buitengewone combinatie van turquoise, groen en lila schittert met een sterk contrast en een grafisch patroon. Een trendy 'used look' wordt door het fijne kleurverloop gecreëerd en verzacht de strakheid van het design. Onze tip: dit model kont het beste tot uiting als u een van de kleuren van het vloerkleed als leidraad voor uw interieur hanteert. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van een kleurrijk geverfde muur of een gemoedelijke bank in het midden van de kamer. Voor wat betreft het onderhoud en de reiniging maakt dit vloerkleed het u echt gemakkelijk. Het solide polypropyleen is duurzaam en vuilafstotend. Bovendien is het laagpolige vloerkleed ook geschikt voor gebruik op de vloerverwarming.
Hebt u vragen bij het product?


  • •Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 8 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben