Scandi look Franjes Wollen vloerkleed Unikleur in crème

SALE
Skandi Look Fransen Wollteppich Einfarbig Pastell Pink
Skandi Look Fransen Wollteppich Einfarbig Pastell Pink
Skandi Look Fransen Wollteppich Einfarbig Pastell Pink
     
Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 169,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-116-1-1I6
Beschrijving
Speels en gemoedelijk: dit mooie vloerkleed in zacht pink nodigt uit om te ontspannen en te dromen! Het vloerkleed is gemaakt van zuivere wol, waardoor het product profiteert van de beste onderhoudseigenschappen. Het weefsel met een lage pool is lichtecht, solide en vlamvertragend. Omdat elk afzonderlijk vloerkleed wordt vervaardigd door middel van een gedetailleerd proces van het handmatig weven, ontstaat een organische structuur die aan de accessoire in unikleur een unieke charme verleent. Onze tip: pastelkleuren zoals het zachte pink passen met name uitstekend in de Scandinavische stijl. Het natuurlijke materiaal, de lichte franjes en het minimalistische designconcept zijn perfect geschikt voor een moderne woonkamer of slaapkamer waarin de nordische look domineert. Ook kan de vrouwelijke kleur zeer goed tot uiting komen in combinatie met lieflijke vintage elementen!
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto • Productiemethode: Hoogwaardig handwerk / Handgeweven • Materiaal: 100% wol • Poolhoogte: Lage pool • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming • Lichtecht / Vlamvertragend

Klanten kochten ook

Teppich Modern Marokkanische Muster Handgewebt Skandi Rauten Fransen Blau Weiß
Handgeweven trendy tapijt Marokko grijs-wit
Inhoud 1
van € 29,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben