Vloerkleed Groenprint Natuurlook Bosgroen

van € 31,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-6-34-16I2
Beschrijving
Het lijkt wel alsof er een foto op uw vloer ligt, zo echt is het uitzonderlijk realistische bosmotief op dit extravagante, kortpolige vloerkleed met canvas-look. Dankzij de fijne schakeringen en kleurstelling in heldere tinten groen springt het kleurrijke ontwerp meteen in het oog en trekt hij de uitgestrektheid van de lucht in. Het zachte tapijt is niet alleen een weldaad voor uw voeten, maar ook voor uw zintuigen. De korte pool is zeer compact en heeft een schitterende kleurintensiteit. Het kleed is niet alleen zeer duurzaam, maar ook bijzonder eenvoudig te onderhouden. Voor dit moderne vloerkleed in groen voor de woonkamer zijn alleen materialen gebruikt die zorgvuldig zijn verwerkt, in overeenstemming met de STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Deze slimme blikvanger staat daarom garant voor gezond wooncomfort in woon- en slaapkamers. Onze tip: Om het ontspannende effect van dit opvallende vloerkleed te benadrukken, kunt u het combineren met kussens, met gordijnen in de tinten groen en met huisplanten, voor een natuurlijk huiselijk gevoel.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: ca. 12 mm/ Gewicht: ca. 2500 g/m²
  • Met STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk
  • Onderhoudsvriendelijk / Geschikt voor vloeren met vloerverwarming
  • Meerkleurig

Klanten bekeken ook

Shaggy Teppich Hochflor Langflor Gemustert in Grün Schwarz Weiss Shaggy Met patronen Groen
Inhoud 1
van € 16,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben