Wollen vloerkleed Plat geweven In trendy design

van € 99,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-117-1-12I13
Beschrijving
Een klassieker voor minimalisten: dit design overtuigt door de eenvoudige terughoudendheid en de zeer goede kwaliteit! Elk vloerkleed wordt vervaardigd door middel van een gedetailleerd proces van handmatig weven en is gemaakt van hoogwaardige wol en katoen. Als gevolg van de individuele verwerking ontstaat een levendige structuur, waardoor elk vloerkleed uniek is. De wollen vloerkleden worden bovendien gekenmerkt door optimale onderhoudseigenschappen. Het oppervlak is uiterst solide en zelfs vlamvertragend. Onze tip: de gemakkelijke te reinigen lage pool in de zachte beige kleur creëert met name op lichte houten vloeren een zeer harmonieus geheel. De iets onregelmatige structuur zorgt voor een optimale verbinding tussen natuurlijk en modern. Voor een interieur in Scandinavische stijl, functioneert het vloerkleed als een trendy accessoire. Om de stijl te benadrukken, kunt u voor de andere decoratieve elementen ook voor lichte en natuurlijke tinten kiezen.
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto • Productiemethode: Hoogwaardig handwerk / Handgeweven • Materiaal: 90% wol, 10% katoen • Poolhoogte: Lage pool / Gewicht: 2500 g/m2 • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming • Lichtecht / Vlamvertragend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben