Tapijt pastelkleuren ruitpatroon sierrand roze

van € 44,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-67-22-9I3
Beschrijving
Eenvoudig en rationeel zorg dit tapijt met zijn zakelijke grijstinten voor een bedachtzame en intellectuele sfeer in huis. De neutrale kleur overtuigt met puristische elegantie en heeft een ingetogen effect, dat andere kleuraccenten bijzonder goed tot hun recht laat komen. Helemaal opvallend is het tapijt ook weer niet: met zijn ruitpatroon over het grote oppervlak en de witte sierrand weet het toch stijlvol de aandacht op zich te vestigen! Van hoogwaardig polyamide gemaakt, overtuigt het laagpolige tapijt met zijn kwaliteit. Het robuuste materiaal is slijtvast en bovendien gemakkelijk te reinigen. Dit tapijt is getest conform STANDARD 100 by OEKO-TEX®, vrij van schadelijke stoffen en garandeert zorgeloos, milieuvriendelijk wooncomfort. Met een poolhoogte van slechts vijf millimeter onderstreept het weefsel de neutrale look en zorgt het voor een aangename behaaglijkheid op uw vloer! Onze tip: briljante accentkleuren, zoals rood, oranje en roze, lijken van het tapijt te spatten, terwijl blauw- en groentinten het grijs een voornaam en rustgevend tintje geven.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% Polyamide
  • Hoogte van de paal: 5 mm / Gewicht: 1.000 g/m².
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust / Praktisch

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben