Designer vloerkleed Modern Bedrukt

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 25,00

Prijzen incl. btw plus verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-67-9-11I2
Beschrijving
Turquoise: de actuele trendkleur domineert in dit moderne design en maakt van het vloerkleed een stilistische blikvanger. Het hoogwaardige polyamide zorgt voor een intensieve glans en brengt de kleur perfect tot uiting. Als gevolg van een zacht kleurverloop en de doorbroken bedrukking ontstaat een levendig oppervlak. Terwijl de bovenkant opvalt door duurzaamheid, is de onderkant voorzien van een antislip-onderkleed, zodat het vloerkleed niet verschuift. De certificering volgens de OEKO-TEX® STANDARD 100 garandeert het vrij zijn van schadelijke stoffen. Onze tip: het vloerkleed met het gemêleerde design is ingetogen en zorgt ondanks dat voor een mooi ambiance. Het buitengewone patroon verlevendigt een wat strakke inrichting en creëert een schitterende verbinding tussen een organische uitstraling en coole industriële stijl.
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto / Patroon, bedrukt • Gewicht ca. 1000 g/m² / Materiaal 100% polyamide • Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgens OEKO-TEX® STANDARD 100 • Onderhoudsarm / antislip • Intensief heldere kleuren/ uiterst duurzaam

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben