Modern vloerkleed pastel trend bloemen bont

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 44,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-69-11-18I4
Beschrijving
Rozen, tulpen, anjers - de bloemen op dit design-vloerkleed verwelken nooit en zullen u jarenlang plezier bezorgen. Als met lichte penseelstreken geschilderd, vloeien zachte pastelkleuren op het laagpolige vloerkleed samen tot een betoverende zee van bloemen. Het weelderig gedessineerde multicolor vloerkleed met bloemenmotief is een fascinerende blikvanger, waarmee u een moderne ambiance romantische impulsen geeft. Niet alleen optisch is het hoogwaardig verwerkte vloerkleed een aanwinst voor uw huis. Volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® geteste materialen garanderen gezond wooncomfort, zodat u het vloerkleed zonder enig bezwaar ook in slaapkamers kunt leggen. Het laagpolige vloerkleed is bijzonder gemakkelijk te onderhouden, slijtvast en gaat lang mee. Onze tip: kies bij de aankoop van dit bonte vloerkleed voor een kostbaar woning-accessoire, dat bij gestileerde meubels en bij moderne klassiekers past. Om het bloemrijke decorstuk zijn werking te laten uitoefenen, combineert u het bloemen-vloerkleed met effen gekleurde gestoffeerde meubels, gordijnen en muren.
Hebt u vragen bij het product?


  • Material 100 % Polypropylen
  • Florhöhe ca. 9 mm / Gewicht ca. 2300 g/m²
  • Farbe: siehe Foto
  • Schadstoffgeprüft STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Pflegeleicht / Fußbodenheizung geeignet

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben