Modern vloerkleed pastel geruit grijs turquoise

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 29,99 € 44,99 (33,34% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-69-8-11I4
Beschrijving
Moderniteit en cool understatement komen met dit design-vloerkleed in turquoise uw kamers in. Helder afgetekende rechthoeken en een subtiel kleurenspel van turquoise- en grijstinten geven het laagpolige vloerkleed een levendige structuur. Ongeacht de hoek van waaruit u de blikvanger bekijkt, met zijn moderne vintage-uitstraling houdt het multicolor vloerkleed de blik vast en wordt het nooit eentonig. Robuuste, volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® gecertificeerde hightech-vezels zorgen bij het coole vloerkleed voor slijtvastheid. Het vloerkleed van zachte kunstvezels is bijzonder gemakkelijk te onderhouden en behoudt lange tijd zijn intense kleuren. De eersteklas verwerking en de dichte pool garanderen gedurende vele jaren aangenaam loopcomfort. Onze tip: leg het turquoise-grijze design-vloerkleed op een lichte vloer, zodat de diepe turquoisetinten goed tot hun recht komen. Of het nu is als afronding van uw moderne woonlandschap of als contrast met uw vintage-meubelen, licht woningtextiel en muren in grijs of turquoise bieden de optimale omlijsting voor de moderne blikvanger.
Hebt u vragen bij het product?


  • Material 100 % Polypropylen
  • Florhöhe ca. 9 mm / Gewicht ca. 2300 g/m²
  • Farbe: siehe Foto
  • Schadstoffgeprüft STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Pflegeleicht / Fußbodenheizung geeignet

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben