Christmas Sale
Bespaar 20% op alles! | Code: CHRISTMAS20

Designer vloerkleed Roest-look Groen

SALE
Designer Teppich Modern Wohnzimmer Ölgemälde Abstrakt Rost Optik In Grün Schwarz
Designer Teppich Modern Wohnzimmer Ölgemälde Abstrakt Rost Optik In Grün Schwarz
Designer Teppich Modern Wohnzimmer Ölgemälde Abstrakt Rost Optik In Grün Schwarz
     
Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 29,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-70-4-16I2
Beschrijving
Dit vloerkleed is veel meer dan een bodembedekker, want het indrukwekkende design toont een hele wereld! Verschillende groene en blauwe tinten versmelten tot schitterende patronen: organische structuren, die aan bomen en het bos doen denken, ontmoeten abstracte elementen waardoor een volledige interpretatievrijheid ontstaat. Ondanks de intensiteit, zorgen zwarte lijnen voor structuur en rust. En juist dit contrast is de kracht van dit vloerkleed! Bovendien is het materiaal onderhoudsarm, solide en duurzaam. Het vloerkleed is gecertificeerde volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® en ook geschikt voor gebruik op de vloerverwarming. Onze tip: laat dit vloerkleed in een royale en lichte ruimte tot uitdrukking komen. De kleuren zijn perfect geschikt voor de koele Scandinavische stijl, die wordt gekenmerkt door ingetogen, maar speciale elementen in het interieur. Het vloerkleed maakt een unieke verbinding tussen abstractie en natuurlijk. ll!
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte: ca. 9 mm • STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Geschikt voor vloerverwarming • Uiterst solide, vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben