*Periode: 04.12.-18.12.2023, Code kan niet worden gecombineerd met andere codes, er kan maar één voucher per bestelling worden ingewisseld.
30% op ALLES, zelfs in de uitverkoop!* Code: XS30

Designer vloerkleed Roest-look Groen

SALE
Designer Teppich Modern Wohnzimmer Ölgemälde Abstrakt Rost Optik In Grün Schwarz
Designer Teppich Modern Wohnzimmer Ölgemälde Abstrakt Rost Optik In Grün Schwarz
Designer Teppich Modern Wohnzimmer Ölgemälde Abstrakt Rost Optik In Grün Schwarz
     
Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 55,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

30% XMAS Sale Code:
XS30

Maat:

Kleur:

  • 10-70-4-16I15
Beschrijving
Dit vloerkleed is veel meer dan een bodembedekker, want het indrukwekkende design toont een hele wereld! Verschillende groene en blauwe tinten versmelten tot schitterende patronen: organische structuren, die aan bomen en het bos doen denken, ontmoeten abstracte elementen waardoor een volledige interpretatievrijheid ontstaat. Ondanks de intensiteit, zorgen zwarte lijnen voor structuur en rust. En juist dit contrast is de kracht van dit vloerkleed! Bovendien is het materiaal onderhoudsarm, solide en duurzaam. Het vloerkleed is gecertificeerde volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® en ook geschikt voor gebruik op de vloerverwarming. Onze tip: laat dit vloerkleed in een royale en lichte ruimte tot uitdrukking komen. De kleuren zijn perfect geschikt voor de koele Scandinavische stijl, die wordt gekenmerkt door ingetogen, maar speciale elementen in het interieur. Het vloerkleed maakt een unieke verbinding tussen abstractie en natuurlijk. ll!
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte: ca. 9 mm • STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Geschikt voor vloerverwarming • Uiterst solide, vuilafstotend

Klanten kochten ook

nach oben