Vloerkleed Abstract Gegolfde look Turquoise

van € 9,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-9-18-10I1
Beschrijving
Deze elegante highlight zorgt in uw interieur met een duidelijk design en extravagante kleurstelling voor ongeëvenaard succes. De buitengewoon mooi uitgewerkte contouren zorgen ervoor dat het patroon van zachte golven optimaal tot uitdrukking komt. Tegelijkertijd worden de intensief heldere kleuren onder de aandacht gebracht. Zachte kleurovergangen, gecombineerd met duidelijke contrasten benadrukken de extravagante look. Ook is het materiaal - 100% polypropyleen - uiterst onderhoudsarm en overtuigt met een prachtige kwaliteit. Het vloerkleed wordt gekenmerkt door een hoge duurzaamheid en kan dankzij de lage poolhoogte optimaal worden gereinigd. Ook is het model geschikt voor gebruik op de vloerverwarming. Onze tip: warmbloedige rode tinten hebben met name in kleine ruimtes een dominant karakter. In een minder royale ruimte is het beter om deze kleur alleen in beperkte mate toe te passen en met slechts enkele elementen mooie accenten te creëren. Als alternatief kan het vloerkleed in combinatie met een lichtrode bank ook heel goed tot uitdrukking komen.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 12 mm / Gewicht ca. 2500 g/m² • Kleur, zie foto • Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgens OEKO-TEX® STANDARD 100 • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

SALE
Kinder Teppich Karo Design Multicolour Grün Rot Grau Schwarz Creme Pink Ruit
Inhoud 1
van € 29,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klanten bekeken ook

SALE
Teppich Wohnzimmer Rot Grau Kurzflor 3-D Effekt Schlafzimmer Dreieck Muster Laagpolig tapijt rand
Inhoud 1
van € 25,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben