Vloerkleed Abstract Gegolfde look Turquoise

€ 17,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

Maat:

Kleur:

Selectie terugzetten
  • 10-9-18-9I1
Beschrijving
Dit laagpolige vloerkleed komt volledig tot uitdrukking in een designomgeving of bij houten meubilair. Het gegolfde patroon wordt benadrukt door de in verschillende delen van het vloerkleed uitgewerkte contouren en de overbrugging van de kleuren. Qua kleur heeft dit vloerkleed, dat volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® werd gecontroleerd op het vrij zijn van schadelijke stoffen, ondanks de contrastrijke tinten, geen erg spectaculair effect. Het legt juist door de zachte lijnen de aandacht op de daadwerkelijke aandachtspunten binnen het interieur. Grijze tinten en een zacht golvend patroon zijn kenmerkend voor deze duurzame collectie van vloerkleden. De ingeweven patronen worden benadrukt door de uitgewerkte contouren en kleurovergangen. Dit onderhoudsarme laagpolige vloerkleed heeft niet het streven om het middelpunt van de aandacht te zijn. Dat aspect laat het vloerkleed graag over aan andere elementen in het interieur. Dankzij de subtiele kleuren en de trendy grijze tinten is de werking van deze vloerkleden in een moderne sfeer, zeer harmonisch en passend.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 12 mm / Gewicht ca. 2500 g/m² • Kleur, zie foto • Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

SALE
Kinder Teppich Karo Design Multicolour Grün Rot Grau Schwarz Creme Pink Ruit
Inhoud 1
van € 29,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kurzflor Wohnzimmer Teppich Bunt Karo Design Vierecke Mehrfarbig Farbenfroh Laagpolig tapijt ruitpatroon bont
Inhoud 1
van € 14,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klanten bekeken ook

SALE
Teppich Wohnzimmer Rot Grau Kurzflor 3-D Effekt Schlafzimmer Dreieck Muster Laagpolig tapijt rand
Inhoud 1
van € 25,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben