Oriëntaals Polyacryl vloerkleed ornamenten rood crème

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 199,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-123-1-10I2
Beschrijving
Dankzij de dieprode kleur, het oriëntaalse design en de hoge kwaliteit wordt dit vloerkleed een bijzonder sieraad voor uw woning. Kies voor dit model van Polyacryl als u op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijk vloerkleed dat zowel geschikt is voor de hal als voor woonvertrekken. Het ovale, dieprode patroon in het midden vormt een bijzondere blikvanger. De franjes aan de korte zijden van het hoekige vloerkleed en de smalle, dieprode omranding vormen speciale accenten. Het brede randgebied is bewust lichter gehouden om de aandacht op het ovale patroon in het midden te vestigen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% Polyacryl
  • Poolhoogte: 8 mm
  • Franjes aan de korte zijden
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk
  • Katoenen rug

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben