Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles, ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30
Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles,
ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30

Oriëntaals Polyacryl vloerkleed ornamenten beige blauw

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 199,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-123-2-15I2
Beschrijving
Dit oriëntaalse vloerkleed glanst in heel mooie blauwtinten en vormt zowel in de hal als in de woon- of slaapkamer een mooie blikvanger. Op het eerste gezicht komt het vloerkleed heel traditioneel over, door het patroon over een breed vlak, de franjes en de hoekige vorm. Het is echter gemaakt van Polyacryl en daarmee bijzonder onderhoudsvriendelijk. Als u over het vloerkleed heen loopt, voelt het onder de voeten toch heel aangenaam aan. De rug is gemaakt van katoen. De hoogte van de pool bedraagt 8 mm. Door de bewegingen van de pool komt het patroon op het vloerkleed goed tot zijn recht.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% Polyacryl
  • Poolhoogte: 8 mm
  • Franjes aan de korte zijden
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk
  • Katoenen rug

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben