Oriëntaals Polyacryl vloerkleed ornamenten rood crème

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 199,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-123-3-10I2
Beschrijving
Dit vloerkleed is gemaakt van Polyacryl en is om die reden bijzonder onderhoudsvriendelijk. De rug is gemaakt van echt katoen. U kunt het vloerkleed naar wens in de hal of in een van uw woonruimtes leggen en creëert met de aangename rode kleur een heel mooie ambiance. De korte zijden van het vloerkleed zijn voorzien van lichte franjes die het design een klassieke touch geven. Door de rode hoofdkleur zijn verschillende lichte patronen verwerkt die vierkant aandoen. Rond het middelste vierkant waarin de rode hoofdkleur overheerst, loopt een smallere omranding waarbinnen een groen-blauw kleurenmengsel als basis dient. Deze combinatie ziet er visueel heel aantrekkelijk uit.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% Polyacryl
  • Poolhoogte: 8 mm
  • Franjes aan de korte zijden
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk
  • Katoenen rug

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben