Polyacryl vloerkleed stermotief grijs

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 169,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-127-1-1I4
Beschrijving
Zacht roze en een grote ster als blikvanger: dit poederkleurige vloerkleed overtuigt met een tijdloze en stijlvolle look! Door het intensieve handtuftproces heeft het design een driedimensionaal effect, wat het vloerkleed tot een perfect kindervloerkleed maakt. Kruipen, spelen of ravotten: het robuuste oppervlak van hoogwaardig Polyacryl is ertegen bestand! De pool is onderhoudsvriendelijk en duurzaam dankzij de platte katoenen rug. Nog een voordeel: de sobere look van het vloerkleed past ook in een moderne tienerkamer en gaat zo prima meerdere jaren mee. Terwijl u het vloerkleed in de kinderkamer met andere rozekleurige accessoires en lichte houten meubelen combineert, ziet het design er in combinatie met stijlvol grijs of crème juist volwassen en modern uit.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% Polyacryl
  • Poolhoogte: 13 mm
  • Handgetuft/3D-effect
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk
  • Katoenen rug

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben