Vlakgeweven vloerkleed vintage

van € 79,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-130-5-9I4
Beschrijving
Stijlvol en klassiek: dit vlakgeweven vloerkleed laat zien hoe goede stijl eruitziet! Door een speciale handmatige weefmethode ontstaat een levendige structuur waarin licht- en donkergrijs worden gecombineerd. Door de zeer hoge draaddichtheid wordt van fijn polyester een robuust en onderhoudsvriendelijk oppervlak gemaakt. De onderkant van het design wordt gevormd door een slijtvaste katoenen rug. Door de bijzondere weeftechniek ontstaat een lichte vintage-look die het vloerkleed meer expressiviteit geeft. Laat u dus niet misleiden door de ingetogen kleuren van het patroon: in een modern ingerichte omgeving met strakke meubelen en een subtiel kleurconcept komt het exclusieve effect van het vloerkleed volledig tot uitdrukking. Passende accessoires in zilver of antraciet maken deze sfeer compleet.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 48% PL chenille, 26% polyester, 25% katoen, 1% latex
  • Gewicht: 1300 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Onderhoudsvriendelijk/robuust
  • Rugmateriaal: katoen

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben