Vloerkleed kinderkamer straatmotief hinkelbrits

van € 139,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

Belangrijke productinformatie!
Het tapijt wordt voor transportdoeleinden opgevouwen. Houd er rekening mee dat het tapijt ongeveer 3-7 dagen nodig heeft tot het volledig vlak is.
  • 10-348-12-1I11
Beschrijving
Twee echte klassiekers in de kinderkamer: Veelzijdig en speels betoveren deze fantastische vloerkleden voor de kinderkamer met hun combinatie van twee designs meteen twee keer en veranderen ze de kamer van uw kleintjes in een handomdraai in een oase van spel en plezier. Uw kinderen kunnen wild en uitgelaten over de altijd populaire hinkelbrits springen, of rustig met speelgoed op een spannende reis gaan om de fantasievolle en gedetailleerde straten te verkennen - met de roze kleden uit deze collectie wordt het gewoon nooit saai! Dankzij de hoogwaardige fabricage en het ongecompliceerde onderhoud zijn deze kindvriendelijke laagpolige vloerkleden ook bij de ouders extreem populair. Het gebruikte garen is geweven van 100% robuust polyamide, doorstaat zonder problemen grotere en kleinere ongelukjes en is gemakkelijk te reinigen als er bij het spelen of knutselen eens iets mis gaat. Het veelzijdige materiaal is echter niet alleen slijtvast, resistent en onderhoudsvriendelijk, maar ook bewezen vrij van schadelijke stoffen - dat garandeert het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyamide
  • Poolhoogte: 5 mm/gewicht: 1.230 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben