vloerkleed abstract 3D-effect

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 24,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-373-2-2I2
Beschrijving
Zo verandert de gezellige avond in de woonkamer in een ontspannen reis door de landen van Duizend-en-een-nacht. Deze betoverende en karaktervolle vloerkleden overtuigen met de authentieke charme van het Oosten en brengen een warme, behaaglijke sfeer binnen uw vier muren. De gebloemde, speelse ornamenten worden bovendien artistiek gecombineerd met een moderne used-look, wat de vloerkleden extra klasse en een uniek karakter geeft. Haal een origineel in huis! Anders dan wat de hoogwaardige uitstraling zou vermoeden, verrassen de laagpolige vloerkleden met een onverwachts gebruiksgemak en uitstekende onderhoudseigenschappen. Het garen is 100% geweven van het stevige materiaal polyester en is daardoor niet uiterst robuust, maar ook kinderlijk eenvoudig te reinigen, waardoor u bij een ongelukje geen professioneel reinigingsbedrijf hoeft in te schakelen. Alle vloerkleden uit deze collectie zijn bovendien vervaardigd en getest volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX®-richtlijnen en daardoor gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 7 mm/gewicht: 1.600 g/km2
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben