Vloerkleed woonkamer boho design bloemenpatroon

van € 24,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-397-4-55I2
Beschrijving
De sierlijke gratie en schoonheid van een roos spreekt de meeste mensen aan en een verse bos bloemen fleurt een ruimte in een paar seconden op. Helaas is de vreugde meestal maar van korte duur, want bloemen verwelken toch wel snel. Daar staat tegenover dat u met de bloemrijke boho-vloerkleden uit deze collectie die bijzondere charme voor onbepaalde tijd in uw huis kunt halen, zonder dat hij vergaat. Of u zich daarbij natuurgetrouw houdt aan de rode kleuren of de voorkeur geeft aan het exemplaar in blauwtinten, u gaat er nooit mee de mist in. In tegenstelling tot echte bloemen, die vaak veel verzorging vergen, hoeft u zich over hun varianten van textiel geen zorgen te maken, want de elegante vloerkleden zijn gemaakt van het robuuste, bijna onverwoestbare materiaal polypropyleen, zodat hun behandeling buitengewoon eenvoudig is. Kunstmest is er ook niet aan te pas gekomen, want onze meesterwerken zijn conform STANDARD 100 by OEKO-TEX® aantoonbaar vrij van schadelijke stoffen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 10 mm / Gewicht: 1.650 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Onderhoudsvriendelijk/robuust

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben