Vloerkleed Woonkamer Vintage Ruiten Ethno Patroon

van € 12,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-416-3-18I12
Beschrijving
Voor extra elan in uw interieur! Deze vloerkleden in moderne ethno-look creëren op een gemoedelijke en rustieke wijze, met behaaglijke kleuren en een indrukwekkend ruitdesign, een spannende, kleurrijke en toch stijlvolle sfeer in uw interieur. In warme beige tinten aangevuld met kleurrijke details overtuigen deze sierlijke vloerkleden met hun patronen, die aan Indianen en het Wilde Westen doen denken. De opwindende hoog-laag-structuur creëert tegelijkertijd een spannend 3D-effect, zodat de vloerkleden naast hun uitstraling ook een heerlijke ervaring tijdens het lopen bieden. Op deze manier is extra duidelijk waarom het materiaal als alleskunner wordt betiteld. Als veelzijdige laagpolige vloerkleden zijn alle vloerkleden uit de collectie van ons huis ook zeer bestendig en ongecompliceerd in het gebruik. Gemaakt van de onverwacht robuuste combinatie van polypropyleen en polyester zijn deze vloerkleden bovendien heel eenvoudig te reinigen en bijna onverwoestbaar. De combinatie van het bestendige materiaal kan elk ongelukje weerstaan en heeft als extra voordeel dat het voorzien is van het keurmerk STANDARD 100 by OEKO-TEX®, waarmee het volledig vrij zijn van schadelijke stoffen wordt gegarandeerd.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 90% polypropyleen, 10% polyester
  • Poolhoogte: 8 mm/Gewicht: 1500 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust
  • Onderhoudsarm

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben