Vloerkleed Woonkamer Vintage Ethno Patroon Abstract

van € 12,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-416-5-18I12
Beschrijving
Normaal gezien is een terughoudend ruitpatroon kenmerkend voor een subtiel, Scandinavisch design. Dat het ook anders kan, wordt bewezen door dit moderne vloerkleed in ethno-look. Ook subtiel, maar door de bewust verwassen uitstraling van de blokken met hun kleurrijke tinten, zorgen deze zachte vloerkleden voor een indrukwekkende, rustieke charme in uw interieur. De beige ondergrond zorgt tegelijkertijd ervoor dat de vloerkleden in elke ruimte passen en aan elke ruimte een toegevoegde waarde geven, zonder de show te stelen van het reeds aanwezige meubilair. De buitengewone laagpolige vloerkleden scoren echter ook dankzij de gebruikte materialen: zij worden gemaakt van een uiterst bestendige combinatie van polypropyleen en polyester en zijn daardoor heel robuust en gemakkelijk te reinigen. Het ongevoelige weefsel kan uiterst eenvoudig worden onderhouden en is in het dagelijks gebruik verrassend onderhoudsarm. Bovendien zijn alle vloerkleden uit deze collectie voorzien van het keurmerk STANDARD 100 by OEKO-TEX® en absoluut vrij van schadelijke stoffen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 90% polypropyleen, 10% polyester
  • Poolhoogte: 8 mm/Gewicht: 1500 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust
  • Onderhoudsarm

Klanten kochten ook

Kinder Teppich Kinderzimmer Bunt Rosa Schmetterlinge Karo Muster Punkte Blumen
Kindertapijt vlinders ruitmotief
Inhoud 1
van € 36,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben