Vloerkleed Woonkamer Vintage Ethno Patroon

van € 12,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-416-6-18I12
Beschrijving
Thuiskomen en een gevoel van welbevinden ervaren, dat is toch wat ieder van ons graag zou willen ervaren. Deze rustieke vloerkleden en modieuze ethno-look zorgen voor een welverdiende ontspanning in uw dagelijkse leven en transformeren uw interieur in een echte oase van welbevinden. In subtiel beige komen deze vloerkleden in elke ruimte tot hun recht en met het kleurrijke ruitpatroon trekken zij de aandacht zonder al te opvallend te zijn. Tegelijkertijd zorgt het spannende design ervoor dat de vloerkleden niet verloren gaan in het uitnodigende meubilair in de ruimte. Ook als zou u het op basis van de lichte kleuren echt niet verwachten, toch zijn deze kwalitatieve laagpolige vloerkleden verrassend robuust en aangenaam onderhoudsarm. De enorme bestendigheid en het heerlijk eenvoudige onderhoud is ontstaan dankzij het feit dat het weefsel is gemaakt van een combinatie van polypropyleen en polyester. Deze bestendige combinatie van materialen weerstaat bijna elk ongelukje, is slijtvast en volgens het keurmerk STANDARD 100 by OEKO-TEX® volledig vrij van schadelijke stoffen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 90% polypropyleen, 10% polyester
  • Poolhoogte: 8 mm/Gewicht: 1500 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust
  • Onderhoudsarm

Klanten kochten ook

Teppich Wohnzimmer Rosa Kurzflor Pastellfarben Marmor Design Meliert 3-D Muster
Laagpolig tapijt 3D-patroon
Inhoud 1
van € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Teppich Modern Splash Designer Teppich Bunt Brush Neu OVP
Vloerkleed Splash Brush
Inhoud 1
van € 31,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Teppich Wohnzimmer Grau Gelb Pastellfarben Rauten Design 3-D Muster Kurzflor
Tapijt 3D-ruitjesmotief pastelkleuren
Inhoud 1
van € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben