Vloerkleed Woonkamer Katoen Handgeweven Modern Boho

van € 13,99 € 19,99 (30,02% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-361-3-2I1
Beschrijving
Haal een rustieke sfeer uit de Oriënt in uw huis! Hoogwaardig en ambachtelijk vervaardigd, creëren deze handgeweven vloerkleden die aan twee kanten kunnen worden gebruikt een buitengewoon gemoedelijke sfeer in uw interieur. Het oppervlakvullende patroon verleent aan deze zachte vloerkleden een trendy zweem van de ethno-look en zorgt voor een stijlvolle benadrukking van het contrast tussen de donkere en lichte tinten. Het maakt helemaal niet uit welke kant van het vloerkleed uw voorkeur heeft, want deze woonwonderen laten zich altijd van hun beste kant zien en creëren een bijzondere ambiance in uw interieur! Eigenlijk zou men het al helemaal niet verwachten van de lichte tinten, maar deze veelzijdige platweefsels zijn ondanks hun fijne patronen en de gevoelige kleuren, verrassend robuust en heel eenvoudig te reinigen. Geweven van 100% natuurlijk katoen is het kwalitatieve vezel een echt natuurlijk product waardoor het kenmerkend ook vuilafstotend is. Als er dan toch eens een keertje wat lastigere ongelukje gebeuren, dan is het raadzaam om contact op te nemen met een specialist.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% katoen
  • Poolhoogte: 4 mm/gewicht: 1.100 g/km˛
  • Handgeweven
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk
  • CARE & FAIR®

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben