Oosters Laagpolig Vloerkleed In 3D Look

van € 29,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-296-7-9I15
Beschrijving
Veelzijdig en modern betoveren deze hoogwaardige designervloerkleden met een artistieke combinatie van subtiele elegantie en weelderig Oosterse patronen. Het rationele, serieuze grijs vertegenwoordigt hier een directe tegenstelling met het speelse bloemmotief wat aan de vloerkleden een unieke charme verleent en van hen subtiele blikvangers maakt. Dankzij de ingetogen kleuren worden deze kunstwerken prachtig in uw interieurstijl opgenomen en creëren zij zacht Oosterse sfeer in uw woonomgeving. Als afrondend extra zorgt het 3D-effect ervoor dat het design optisch op de voorgrond komt en het zorgt ook voor een zachte, ontspannen loopervaring. Ondanks de filigraan versieringen en het fijne 3D-oppervlak zijn de hoogwaardige laagpolige vloerkleden onverwacht robuust en kunnen heel eenvoudig worden gereinigd. Dankzij de vervaardiging van polyester zijn deze prachtige exemplaren niet alleen bestendig en onderhoudsarm, maar ook uiterst slijtvast en daardoor ook uitstekend geschikt voor ruimtes waar veel wordt gelopen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 7 mm
  • Robuust / onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben