Laagpolig Vloerkleed Met Scandi Boho Patroon Modern

van € 12,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-381-11-18I12
Beschrijving
Normaal, dat kan iedereen! Bewijs uw ongeëvenaarde smaak voor interieurdesign en haal een van deze moderne vloerkleden in trendy ethno-look in huis. De buitengewone woonaccessoires hebben het niet nodig om met talloze kleuren de aandacht op zich te vestigen. De beige achtergrond wordt door het onregelmatige ruitpatroon voorzien van afzonderlijke kleurrijke accenten die van het vloerkleed, zonder al te veel poespas, een extravagante, stijlvolle blikvanger in uw woonkamer maken. Opdat niet alleen de uitstraling u zal overtuigen, maar u ook lang plezier zult hebben van het chique laagpolige vloerkleed, is uw favoriete exemplaar geweven van een combinatie van bestendig polypropyleen en polyester. Dat is een garantie voor beproefde robuustheid en het onderhoudsarm zijn, d.w.z. een garantie voor ongecompliceerd gebruik. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over schadelijke stoffen als u met uw voeten heerlijk over het vloerkleed heen en weer beweegt, want het weefsel is volgens de strenge richtlijnen van de STANDARD 100 by OEKO-TEX® getest en derhalve aantoonbaar volledig vrij van schadelijke stoffen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 90% polypropyleen, 10% polyester
  • Poolhoogte: 9 mm / gewicht: 2000 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust/onderhoudsarm

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben