Laagpolig Vloerkleed Indoor Geometrisch Patroon

van € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Nog maar een paar beschikbaar

Kleur

Maat

  • 10-326-11-10I1
Beschrijving
Expressief hoeft niet altijd gecompliceerd te zijn! Met subtiele en toch uiterst effectieve geometrische patronen hebben deze stijlvolle vloerkleden de moderne kunst als voorbeeld genomen en weten deze kundig op uw vloer te laten uitkomen. De verschillende grote elementen van het driehoekige patroon overtuigen met een ongewone dynamiek en creëren een aangename structuur in uw interieur. Het subtiele, elegante grijs zorgt ervoor dat de vloerkleden waarde toevoegen aan elk type meubilair en worden daarbij naar keuze aangevuld met warme gele of rode nuances. Wat deze prachtige laagpolige vloerkleden echter niet gemeen hebben met filigrane schilderijen, is de enorme bestendigheid. Opdat u deze kunstwerken in de ware zin van het woord met de voeten kunt betreden, hebben wij voor de productie bewust gekozen voor het materiaal polypropyleen. Op deze manier weerstaan de vloerkleden bijna alle dagelijkse ongelukjes en zijn zij echt gemaakt voor de eeuwigheid. Het onderhoudsarme materiaal is bovendien volgens de strenge richtlijnen van het STANDARD 100 by OEKO-TEX® getest en is daardoor gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 12 mm / gewicht: 2500 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust / onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben