Vloerkleed Woonkamer Laagpolig Handgeweven Effen

van € 69,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-444-1-12I2
Beschrijving

Vorm en functie - deze handgemaakte vloerkleden van hoge kwaliteit bewijzen dat u niet voor een van beiden hoeft te kiezen en brengen met hun unieke vormen de Scandinavische gezelligheid in elke ruimte, hoe lastig die ook is. Klassiek vierkant, rond of trendy zeshoekig of zelfs ovaal, deze Scandi-accessoires voelen zich zowel in het midden van uw woonkamer thuis als in de knusse hoek van uw sofa en passen zich in beige of antraciet moeiteloos aan uw woonstijl aan. Breng een prachtig vormgegeven voetverwenner uit het gezellige noorden naar uw lievelingskamer! Hij ziet er niet alleen goed uit, maar doet het ook goed: Het CARE & FAIR®-keurmerk onderstreept onze sociale betrokkenheid met de landen van herkomst en garandeert dat deze laagpolige vloerkleden zonder kinderarbeid worden geproduceerd. Dankzij de vervaardiging uit polyester en de katoenen tapijtrug is het textiel heerlijk soepel en verliest niets van zijn kwaliteit en kleur, zelfs niet in drukke ruimtes. Het materiaal is ook stevig en aangenaam te reinigen, zelfs bij kleine ongelukjes.

Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 10 mm
  • CARE & FAIR® - is een merkteken van CARE & FAIR - vloerkledenspecialisten tegen illegale kinderarbeid en ter ondersteuning van de mensen die in de tapijtproductie in India, Nepal en Pakistan werken. Wij ondersteunen hen in hun strijd tegen kinderarbeid!
  • Onderhoudsvriendelijk/stevig

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben