Laagpolig Vloerkleed Eetkamer 3D Effect Abstract

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 29,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-296-10-9I2
Beschrijving
Een bijzonder design hoeft niet altijd kleurrijk of expressief te zijn, vaak is het bijzondere juist gelegen in het subtiele en rustige, net als bij deze laagpolige vloerkleden. Gemoedelijk en origineel kunt u uw interieur transformeren en een huiselijke ambiance creëren, zonder dat uw interieurstijl of meubilair wordt afgeleid door een accessoire met felle kleuren en een alomtegenwoordige aanwezigheid. Met hun discrete kleuren van verschillende grijze tinten zorgen deze vloerkleden voor een rustgevende sfeer en geven de impressie van moderne kunst en binnenhuisarchitectuur. Minimalistisch, direct en urban. Haal deze trendy meesterwerken direct in huis. Anders dan bij moderne kunst zijn onze laagpollige vloerkleden gemaakt voor dagelijks gebruik en zijn ook perfect geschikt voor ruimtes waar veel wordt gelopen. De zachte pool en de lichte kleuren blijven dankzij de vervaardiging van 100% polypropyleen lang behouden en verliezen ook niets van hun kwaliteit als er eens per ongeluk wat op het vloerkleed valt. Het bijzonder onderhoudsarme materiaal is bovendien heel gemakkelijk in het gebruik.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 7 mm / gewicht: 2050 g/m²
  • Robuust / onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben