Vloerkleed Eetkamer Franjes 3D-effect Patroon

van € 39,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-449-1-10I2
Beschrijving

Voor wat extra gezelligheid binnen uw vier muren! Deze authentieke, laappolige vloerkleden brengen uitzonderlijke charme en rust in elke kamer, hoe turbulent deze ook is. Tussen onze mooie vloerkleden is er voor elke smaak en elke vloer het juiste vloerkleed te vinden. Bovendien bieden ze met hun moderne, abstracte design en de speelse franjes het juiste model voor iedere liefhebber van vloerkleden. Of u nu kiest voor de beige, groene, grijze of toch de opvallende, rode versie, elk exemplaar schittert met zijn unieke karakter en fleurt uw ruimte op. Dankzij de hoogwaardige vervaardiging uit veelzijdig polyester overleven deze vloerkleden onbeschadigd ieder ongelukje, hoe lastig dit ook is. Het gebruikte garen is zeer gemakkelijk te reinigen en te hanteren met uitstekende onderhoudseigenschappen, mocht het onverhoopt toch een keer misgaan. Deze laagpolige vloerkleden zijn getest conform STANDARD 100 by OEKO-TEX® en aantoonbaar vrij van schadelijke stoffen. Ze voegen dus zorgeloos comfort toe aan uw vloer.

Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Achterkant van het vloerkleed: 100% katoen
  • Poolhoogte: 8 mm / gewicht: 2600 g/m²
  • Getest op schadelijke stoffen volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Stevig 3D-vloerkleed met franjes

Klanten kochten ook

Kinderteppich Kinderzimmer Mädchen Waschbar Sterne Niedlicher Mond Spruch Grau
Kindertapijt meisjes maan met spreuk roze
Inhoud 1
van € 22,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben