Kurzflor Teppich Wohnzimmer 3D Effekt Rauten

van € 34,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-459-1-38I2
Beschrijving

Als u op zoek bent naar een extra luxe voor uw interieur, dan zullen deze extravagante laagpolige vloerkleden zeker uw aandacht hebben. Met hun stijlvol vervaardigde patronen, dat aan donkergekleurd marmer doet denken, kunnen zij probleemloos worden gecombineerd met de meest uiteenlopende interieurstijlen en zij creëren een buitengewoon elegante ambiance. Het donkere oppervlak is bovendien voorzien van goudkleurige applicaties, zodat de indruk wordt gewekt dat het grote marmeren tegels met goudkleurige voegen betreft. Het elegante design en de prachtige uitstraling maken van deze meesterwerken echte blikvangers. Geheel in tegenstelling tot het koude marmer zijn onze laagpolige vloerkleden echter niet hard en ongemoedelijk, maar stimuleren met hun heerlijk zachte pool en een zijdeachtige loopervaring. Vervaardigd van een combinatie van polypropyleen en polyester-zijn deze vloerkleden bovendien uiterst robuust en kunnen ook worden gebruikt in ruimten waar veel wordt gelopen, want het onderhoudsarme oppervlak kan ook de wat grotere ongelukjes snel en goed weerstaan. Deze vloerkleden zijn bovendien getest conform de onafhankelijke STANDARD 100 by OEKO-TEX® en aantoonbaar vrij van schadelijke stoffen.

Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 70% polypropyleen, 30% polyester
  • Poolhoogte: 12 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust / onderhoudsarm
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben