Heatset-vloerkleed 3D-effect oriëntaals patroon

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 39,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-151-1-12I2
Beschrijving
Het beige laagpolige vloerkleed van 80 % Polypropylen, 20% Polyester valt in de eerste plaats in de smaak door de randen, oriëntaalse ornamenten met 3D-effect en lurex-applicaties. U zult van dit product houden dat met een klassiek en modern design in elke ruimte voor een visueel accent zorgt! Het vloerkleed conform OEKO-TEX® STANDARD 100 scoort verder met een poolhoogte van 12 mm en een gewicht van maar 2800 g/m². Vooral dankzij de achterkant van jute is het volgens het heatset-procedé vervaardigde vloerkleed bijzonder onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Het vloerkleed is ook verkrijgbaar in de kleuren silver en black.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 80 % Polypropylen, 20% Polyester
  • Poolhoogte: 12 mm/Gewicht: 2800 g/m²
  • OEKO-TEX® STANDARD 100
  • Bijzonder onderhoudsvriendelijk/zeer slijtvast

Klanten kochten ook

Klanten bekeken ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben