Heatset-vloerkleed 3D-effect ornamenten

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 39,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-151-2-3I2
Beschrijving
Dit laagpolige vloerkleed in silver fascineert door het prachtige oriëntaalse patroon, randen, ornamenten en lurex-applicaties met 3D-effect. Door het klassieke en moderne design wordt het in elke kamer een blikvanger, waarbij de achterkant van jute voor een goede slipvastheid zorgt. Door de productie volgens het heatset-procedé en de materialen 80 % Polypropylen, 20% Polyester is het vloerkleed bijzonder onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Verder scoort het vloerkleed conform STANDARD 100 by OEKO-TEX®met een poolhoogte van 12 mm en een gewicht van 2800 g/m². Het is ook in de kleuren beige en black verkrijgbaar.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 80 % Polypropylen, 20% Polyester
  • Poolhoogte: 12 mm/Gewicht: 2800 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Bijzonder onderhoudsvriendelijk/zeer slijtvast

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben