Heatset-vloerkleed 3D-effect rand

van € 39,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-151-3-8I2
Beschrijving
Dit stijlvolle, laagpolige vloerkleed in black, in klassiek en modern design, mag ook bij u thuis niet ontbreken. Dankzij de poolhoogte van 12 mm en het geringe gewicht van 2800 g/m² is het een handige metgezel. Het vloerkleed conform STANDARD 100 by OEKO-TEX® is volgens het heatset-procedé vervaardigd. Om die reden en omdat de achterkant van jute is, is het bijzonder onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Het oriëntaalse patroon, de oriëntaalse randen en de ornamenten en lurex-applicaties met 3D-effect zorgen samen voor exotische flair in elke ruimte. Het vloerkleed is ook in de kleuren beige en silver verkrijgbaar.
Hebt u vragen bij het product?


  • Material: 80 % Polypropylen, 20% Polyester
  • Poolhoogte: 12 mm/Gewicht: 2800 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Bijzonder onderhoudsvriendelijk/zeer slijtvast

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben