Vloerkleed Houtlook Blauw Grijs Roest

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 22,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-15-8-18I2
Beschrijving
Dit vloerkleed is zo individueel als u dat bent en het is eigenlijk zonde om het op de vloer te leggen! Allereerst valt het op door een buitengewone uitstraling: organische structuren, vormen en kleuren stimuleren onze fantasie, strakke lijnen en zwarte accenten zorgen voor structuur. Dan is er ook nog het 3D-effect, waardoor aan het oppervlak een prachtige uitstraling wordt verleend. Ondanks al deze bijzonderheden is het vloerkleed een solide en onderhoudsarme dagelijkse partner. Doordat het gemaakt is van 100% propyleen en werd gecertificeerd volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® is het vloerkleed een stijlvolle allrounder. Omdat het vloerkleed ook geschikt is voor gebruik op de vloerverwarming, hebt u de vrije keuze om het overal te kunnen gebruiken. Onze tip: het vloerkleed heeft in combinatie met massieve echte houten meubels een zeer exclusieve uitstraling, die de structuur van het design benadrukken. Ook de kleurstelling in rookblauw, beige en grijs komt ten opzichte van hout als beuken of eiken uiterst goed tot uitdrukking.
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto • Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 12 mm • Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben