Tapijt cirkel-design balkon terras zwart

van € 9,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-100-5-8I12
Beschrijving
Als voorname koning onder de kleuren, tovert het zwart van dit stijlvolle binnen- en buitentapijt een elegante flair op uw balkon, uw terras of in uw woonkamer. Het eenvoudige en toch hypnotiserende motief van in elkaar geneste cirkels maakt het bescheiden vloerkleed tot een echte blikvanger en zorgt ondanks de afwezigheid van bonte kleuren voor een spannend, interessant uiterlijk. Geniet van de warme maanden in een luxe sfeer! Ondanks de hoogwaardige uitstraling is het stijlvolle vlakke weefsel robuust en onderhoudsarm. Gemaakt van slijtvast polypropeen is het tapijt niet alleen resistent en kinderlijk eenvoudig te reinigen, maar ook geschikt voor gebruik op vloeren met vloerverwarming en weerbestendig. Of u hem nu in binnen of buiten legt, de loper is tegen alle eisen opgewassen en bovendien conform STANDARD 100 by OEKO-TEX® helemaal vrij van schadelijke stoffen! Onze tip: Het voortreffelijke tapijt is uitermate geschikt op een stijlvolle stenen vloer. Gebruik decor van edelmetaal om de look nog verder op te waarderen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 1 mm / Gewicht: 1140 g/m2
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Onderhoudsarm / Uiterst duurzaam
  • Intensief heldere kleuren

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben