Laagpolig vloerkleed rand zilver grijs

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 14,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-168-1-10I1
Beschrijving
Dit modieuze tapijt met zijn sterke rode kleur brengt heel wat leven in de brouwerij. Het verspreidt positieve energie maar is ondanks de sterke kleurcontrasten niet te nadrukkelijk aanwezig. In dit prachtige design komen klassiek en modern samen. Speelse patronen brengen de geometrische vormen tot leven. Licht en donker, heldere en matte tinten smelten samen tot een harmonieus geheel. Of u nu houdt van trendy designmeubels of gaat voor een traditionele inrichting, dit robuuste tapijt met korte pool van polypropyleen vormt zich met zijn tijdloze flair geheel naar uw stijl.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 10 mm
  • Rugmateriaal: jute
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben