Modern, laagpolig vloerkleed geometrisch design crème

SALE
Moderner Kurzflorteppich Geometrisches Design Creme
Moderner Kurzflorteppich Geometrisches Design Creme
   
Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 12,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-172-7-42I1
Beschrijving
Bent u op zoek naar een blikvanger in zachte, natuurlijke kleuren voor uw woonkamer? Het puristische, laagpolige vloerkleed in geometrisch design straalt zowel rust als dynamiek uit. Door de romige ivoortint ziet uw vloer er licht en vriendelijk uit. Het tijdloos moderne vloerkleed van polypropyleen heeft een gewicht van 1650 gram per vierkante meter en is voorzien van het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk. Met een poolhoogte van zeven millimeter voelt het fluweelachtig aan onder uw voeten. De juten rug zorgt voor stabiliteit en maakt het vloerkleed slijtvast. Vlekken zijn geen ramp: omdat het vloerkleed geschikt is voor dagelijks gebruik en onderhoudsvriendelijk, is het eenvoudig te reinigen. Bovendien is het dankzij de robuuste kunstvezel geschikt voor vloeren met vloerverwarming.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 7 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX® Slijtvast
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben