Modern, laagpolig vloerkleed effen grijs

SALE
Moderner Kurzflorteppich Einfarbig beige
Moderner Kurzflorteppich Einfarbig beige
Moderner Kurzflorteppich Einfarbig beige
     
Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 12,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-172-9-12I1
Beschrijving
Wie thuis waarde hecht aan een behaaglijke sfeer en de voorkeur geeft aan natuurlijke kleurtinten, zal enthousiast zijn over dit mooie, beige gemêleerde vloerkleed. Met zijn subtiele kleurstelling en de sobere rand past het bij de meest uiteenlopende interieurstijlen. De tijdloos moderne look dringt zich daarbij niet op de voorgrond, maar verspreidt op ingetogen wijze huiselijk comfort. Het laagpolige vloerkleed van 100% polypropyleen heeft een poolhoogte van zeven millimeter en is daarmee uiterst onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Een robuuste juten rug zorgt voor duurzaamheid. Het vloerkleed is bovendien geschikt voor vloeren met vloerverwarming. Het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk geeft u daarnaast een prettig gevoel van veiligheid.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 7 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX® Slijtvast
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben