Designer vloerkleed Patroon van dierenvel Bruin

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 18,99 € 19,99 (5% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-18-110-7I2
Beschrijving
U hebt de voorkeur voor wild? Dit vloerkleed zorgt met een trendy animal print absoluut voor een goede sfeer in uw interieur! Dit design van dieren uit de Afrikaanse steppen loopt uiteen van luipaarden tot zebra, het is een stilistische aandachtstrekker. De warme bruine tinten benadrukken deze uitstraling en creëren een gemoedelijke sfeer. Gemaakt van solide polypropyleen overtuigt het vloerkleed op basis van optimale onderhoudseigenschappen en de certificering volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Ook is het vloerkleed geschikt voor gebruik op de vloerverwarming. Een vuilafstotend oppervlak is het afrondende detail van dit totale pakket. Onze tip: als u liefhebber bent van de Afrikaanse stijl, dan is het met dit design goed vertoeven! Neem de dieren op in de afbeeldingen op kussens en geef aan uw interieur een vleugje Afrikaanse levenslust!
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100 % polypropyleen
  • Poolhoogte: 9 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben