Design-vloerkleed geometrische patronen bruin beige

van € 22,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-18-111-9I2
Beschrijving
Wit, grijs en zwart: wie houdt van minimalistisch en buitengewoon, zal dit design goed bevallen! De strakke kleurschakeringen vormen een symmetrisch patroon van vierkanten en strepen, dat dankzij de zachte marmering een gezellige charme krijgt. Het tapijt is gemaakt van hoogwaardig polypropyleen. Deze vezels worden verwerkt tot korte en vuilafstotende polen. Dankzij het robuuste materiaal is het tapijt ook geschikt voor ruimtes met vloerverwarming. De volgens de OEKO-TEX® STANDARD 100 geteste kwaliteit garandeert de afwezigheid van schadelijke stoffen. De donkere kleurschakeringen en het krachtige patroon maken het tapijt tot een blikvanger, die wel een bepaalde ruimte nodig heeft om het volledige effect te kunnen ontvouwen. Onze tip: de stijl van het ontwerp heeft het meeste effect bij een groot en licht banklandschap met donkere accessoires zoals kussens, lampen of kandelaars.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100 % polypropyleen
  • Poolhoogte: 9 mm / Gewicht: 1350 g/m²
  • OEKO-TEX® STANDARD 100
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben