Binnen- en buitentapijt Marokkaans patroon grijs

van € 9,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-183-10-9I12
Beschrijving
In het warme jaargetijde wordt het balkon steeds meer tot buitenwoonruimte gepromoveerd. Het leven speelt zich nu deels in de open lucht af: ontbijten, lezen, koffiedrinken, dineren, ontspannen - dat is allemaal veel leuker wanneer het in de open lucht gebeurt. Dit chique balkontapijt in klassiek vintage-design zorgt daarbij voor een gezellige omgeving. Het houdt uw voeten warm en schoon, verstopt niet zo fraaie vloerbedekking en geeft uw buitenruimte een mooiere uitstraling. Het patroon herinnert aan mooie grijze tegels. Licht en chic geeft deze loper in Freese-look terras en balkon een elegante look. Met een poolhoogte van 6 millimeter is dit praktische tapijt van polypropyleen robuust en onderhoudsvriendelijk. Het is weerbestendig en een absoluut dagelijks bruikbare begeleider van u en uw gezin. Kleine kinderen kunnen hun eerste kruippogingen op deze warmte-isolerende loper wagen. Het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certificaat staat garant voor textiel zonder schadelijke stoffen, waarop u kunt vertrouwen. Onze tip: dit vintage-tapijt ziet er met een nostalgische balkonset van wit of zwart metaal simpelweg prachtig uit. Zitkussens in shabby-look met rozenprint verspreiden een romantische stemming en maken alles wat nonchalanter.
Hebt u vragen bij het product?


  • •Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 6 mm / Gewicht: 1400 g/m2
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben