Binnen- en buitentapijt boho geel turquoise zwart

van € 9,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-183-12-15I12
Beschrijving
U gaat graag kamperen, maar houdt toch ook wel van comfort? Dit vrolijke tapijt in vintage-stijl begeleidt u op uw avonturen en zorgt voor behaaglijkheid in de caravan of de tent. Het heeft alles wat moderne nomaden nodig hebben: weerbestendig trotseert het wind en regen. Zelfs de felle middagzon kan het niet deren. Zijn robuuste aard is te danken aan het materiaal waarvan het is vervaardigd. Van 100 procent polypropyleen is dit een volledig ongecompliceerd en absoluut onderhoudsvriendelijk stijlvol laagpolig tapijt. Vuil spoelt u er met een waterstraal simpelweg af. Met een poolhoogte van 6 millimeter en een gewicht van slechts 1400 gram per vierkante meter is dit tapijt in Freese-look licht, handzaam en goed te vervoeren. Om te gaan kamperen ontbreekt het u aan moed, of misschien gewoon aan een caravan? Geen probleem - dit relaxte tapijt in retrolook is ook uitermate geschikt voor balkons. Zijn zwierige patroon in fraaie blauwtinten en zacht citroengeel haalt de flower power-stemming van de jaren 70 in uw buitenruimte. U hoeft niet op reis te gaan om 'San Francisco' te zingen. Maak het u met een glas wijn gemakkelijk op dit vrolijke tapijt - het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certificaat garandeert dat het vrij is van schadelijke stoffen. Onze tip: onderstreep de uitgelaten hippielook die dit vriendelijke vintage-tapijt verspreidt met veel bonte kussens van verschillende materialen. Kleine ronde zitkrukjes, oriëntaalse lantaarns en wierookstaafjes maken de flair van de wilde jaren zeventig compleet.
Hebt u vragen bij het product?


  • •Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 6 mm / Gewicht: 1400 g/m2
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben