Binnen- en buitentapijt boho strepen bont

van € 29,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-183-8-18I33
Beschrijving
U wilt uw balkon gezelliger maken en er de warme dagen met vrienden in de open lucht doorbrengen? Deze kleurrijke loper in bohostijl verandert elke buitenruimte, al is die nog zo triest en grijs, in een handomdraai in een middelpunt van gezelligheid. Blaast leven in onaanzienlijke hoeken en verspreidt optimisme en een kosmopolitische uitstraling. Het vrolijke buitentapijt in Freese-look brengt met zijn kakelbonte kleurenmix in trendy vintage-look de lucht zowat aan het trillen. Geniet met uw gezin van het zondagse ontbijt op het balkon; deze sympathieke laagpolige loper van 100% polypropyleen zorgt voor comfort en een goed humeur. Weerbestendig en robuust heeft hij zelfs geen problemen met zware regenbuien. Als u 's winters ook niet meer zonder dit fraaie tapijt kunt, neemt u het gewoon mee naar binnen. In de voorkamer, in de gang, in de keuken en op andere veelbelopen ruimtes beschermt hij de vloer en ziet hij er ook nog eens gewoon ongelooflijk goed uit. Onze tip: moderne globetrotters richten hun woonruimte graag in met talloze kussens in verschillende maten en kleuren. Neem enkele van de vele kleuren in dit tapijt en laat ze terugkomen in accessoires in etno-look. Zo maakt u het plaatje compleet en creëert u een chique sfeer.
Hebt u vragen bij het product?


  • •Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 6 mm / Gewicht: 1400 g/m2
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Onderhoudsarm en vuilafstotend

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben