Tapijt greenery flamingo

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 19,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-188-1-16I1
Beschrijving
Geef uw huis een exotisch tintje. Met dit kleurige Freese-tapijt in een trendy tropische interieurstijl haalt u de bonte natuur van de Stille Zuidzee in huis. Roze flamingo's lopen tussen rode hibiscusbloemen en palmbladeren. De combinatie van diep groen en knallende kleuren maakt deze inrichtingstrend spannend. Het tropisch aandoende kortpolige tapijt laat de zon in uw woonkamer opkomen. Opvallend en modern dompelt dit tapijt met het fascinerende jungledesign de ruimte onder in een paradijselijke stemming. De poolhoogte van 13 millimeter zorgt voor een fluweelzacht loopcomfort. Tegelijk is het weelderige tapijt van 100% polypropyleen robuust en absoluut onderhoudsvriendelijk. Het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certificaat bewijst dat de stijlvolle blikvanger geen schadelijke of gezondheidsbedreigende stoffen bevat. Onze tip: palmdessins en oerwoudgevoel zijn op dit moment zeer trendy. U kunt bij deze stijl naar hartenlust combineren met felle kleuren. Warme rode en oranje tinten zorgen voor een tropische sfeer, fel turquoise kan voor accenten worden gebruikt en geeft een fris en koel oceaaneffect. Wie een zwak voor luxe heeft, kan met gouden accessoires een paar schitterende accenten plaatsen.
Hebt u vragen bij het product?


•Kleur, zie foto / Materiaal 100% polypropyleen

Poolhoogte ca. 12 mm / Gewicht ca. 2500g/m²

Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgen STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Intensief heldere kleuren / Uiterst duurzaam

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben