Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles, ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30
Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles,
ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30

Tapijt Greenery bloemen wit rood groen

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 14,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-188-2-16I1
Beschrijving
Wenst u meer kleur in het alledaagse leven? Met dit prachtige tapijt gaan zelfs trieste, donkere kamers bloeien in vrolijke, knallende kleuren. De heerlijk weelderige bloemen zien er uit alsof ze door Rousseau of Matisse zelf zijn geschilderd. Omgeven door palmbladeren verspreiden ze een tropische flair in uw huis. Het Freese-tapijt met jungledesign is kleurig in multicolor en modern, en is een echte blikvanger die een goed humeur uitstraalt. Het adembenemend mooie kortpolige tapijt brengt een exotische vakantiestemming bij u in huis. Het tapijt is vervaardigd van 100% polypropyleen en is daardoor bijzonder zacht. Dit materiaal heeft, in vergelijking met andere kunstvezels, nauwelijks last van elektrostatische oplading. Bovendien geldt het als de meest milieuvriendelijke kunstvezel bij de productie van tapijten. Vanwege het feit dat het tapijt geen schadelijke stoffen bevat, mag het weelderige bloementapijt het keurmerk van STANDARD 100 by OEKO-TEX® dragen. Dankzij de poolhoogte van 13 millimeter is het tapijt lekker knus en worden loopgeluiden gedempt. Onze tip: bij een tropische stijl zorgen knallende kleuren voor een avontuurlijk oerwoudgevoel. Gordijnen met palmbladeren en kussens met exotische flora- en faunamotieven passen perfect bij de trendy Caraïbenlook. Luchtig wit brengt licht in het struikgewas en rust in de ruimte. Met witte wanden en een lichte sofa kunt ervoor zorgen dat de motievenmix niet al te wild wordt.
Hebt u vragen bij het product?


•Kleur, zie foto / Materiaal 100% polypropyleen

Poolhoogte ca. 12 mm

Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgen STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Intensief heldere kleuren / Uiterst duurzaam

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben