Vintage-tapijt abstract ontwerp grijs zilver

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 69,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-198-3-18I2
Beschrijving
De moderne en abstracte patronen vormen een harmonieus geheel met een puristische, minimalistische woonstijl. Dit veelkleurige machinaal geweven laagpolige tapijt heeft een gebruikte look, waarbij het vervagende geel van de zon de aandacht naar de vloer trekt. Met dit effect kunt u voorkomen dat ruimten met hoge plafonds het karakter van een hal krijgen. De poolhoogte van negen millimeter zorgt voor een prettig gevoel als u over dit onderhoudsvriendelijke en robuuste tapijt loopt, dat bovendien ook het keurmerk STANDARD 100 by OEKO-TEX® voor gebruiksvriendelijkheid heeft.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 9 mm
  • Onderhoudsvriendelijk / robuust
  • Productiewijze: Machinaal geweven
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben