Design-tapijt pixelontwerp taupe

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 29,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-219-1-36I2
Beschrijving
Houdt u van een minimalistisch interieur en een bescheiden stijl met rechte lijnen? Het moderne ruitjesontwerp van dit hoogwaardige platgeweven tapijt doet aan pixels denken waardoor het uw interieur een eigentijdse look geeft. De fraaie grijstinten passen niet alleen heel goed bij een puristische, lichte omgeving, maar ook bij knusse, donkere meubels. Machinaal geweven, gemaakt van 100% viscose dus robuust en geschikt voor dagelijks gebruik. Ondanks de poolhoogte van slechts zeven millimeter voelt het fluweelachtig aan onder uw voeten. Het tapijt weegt 750 gram per vierkante meter en draagt het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certificaat.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100 % viscose
  • Poolhoogte: 7 mm
  • Productiewijze: Machinaal geweven
  • robuust / onderhoudsvriendelijk
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben