Design-tapijt loofbladeren

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 29,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-219-2-36I2
Beschrijving
Wilt u uw lievelingskamer wat exotischer maken? Maar mag het beslist niet te druk worden? Dit moderne platgeweven tapijt heeft een fraai grafisch taupekleurig bladontwerp waarin een spannende jungle-look met een minimalistische stijl wordt gecombineerd. Dankzij de hoogwaardige bewerking is het tapijt robuust, onderhoudsvriendelijk en fluweelzacht. Het machinaal geweven tapijt is gemaakt van 100% viscose, heeft een poolhoogte van zeven millimeter en weegt 750 gram per vierkante meter. Het keurmerk van STANDARD 100 by OEKO-TEX® geeft aan dat het tapijt absoluut veilig is.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100 % viscose
  • Poolhoogte: 7 mm/Gewicht: 750 g/m²
  • Productiewijze: Machinaal geweven
  • robuust / onderhoudsvriendelijk
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben