Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles, ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30
Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles,
ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30

Design-tapijt patroon met rozen en vogel blauw

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 49,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-226-2-15I2
Beschrijving
Dit vrolijk gekleurde tapijt maakt een klein paradijs van uw woonkamer. Het vrolijke, pastelkleurige motief zorgt voor een romantische sfeer: Rondom de weelderige roze rozen vliegen prachtige vlinders. Midden tussen de geurige bloemen zingt een vink met paradijselijke kleuren het hoogste lied. Modern design wordt gecombineerd met dromerige nostalgie en het geheel doet aan een weelderig schilderij denken. Het platweefsel bestaat uit 100% machinaal geweven polyester. Het weegt 1400 gram per vierkante meter en is bijzonder slijtvast, robuust en onderhoudsvriendelijk.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 0 mm
  • Productiewijze: Machinaal geweven
  • Robuust / Onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben